Η Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) από την ACTION rent a car είναι μία εύκολη και απλή υπόθεση. Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας με πτήσεις από και προς, σε περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου και πάνω από 35 νησιά και πόλεις του εσωτερικού.

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) βρίσκεται 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Με καθημερινές πτήσεις από και προς το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό εξυπηρετεί εκατομμύρια κόσμου καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη και αποτελεί την πύλη εισόδου για επαγγελματικά και κυρίως τουριστικά ταξίδια για όλη την βόρεια Ελλάδα. Χαλκιδική και Κατερίνη καθώς και άλλοι δημοφιλής τουριστικοί προορισμοί κυρίως της βορείου Ελλάδας, εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG).

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ¨”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) από την ACTION rent car είναι εύκολη και γρήγορη. Αφού ήδη έχετε κάνει την κράτηση του αυτοκινήτου σας, εκπρόσωπος της εταιρείας μας σας περιμένει στον χώρο των αφίξεων όπου και σας οδηγεί στον χώρο παραλαβής του αυτοκινήτου σας. Συμπληρώνοντας γρήγορα τα απαραίτητα έγγραφα είστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έτοιμοι να αναχωρήσετε για τον προορισμό σας.

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) από την ACTION rent a car κερδίζεται χρόνο, χωρίς ταλαιπωρία και εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές της πόλης της Θεσσαλονίκης ή και γενικά όλης της βόρειας Ελλάδας. Η κράτησή σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) από την ACTION rent a car, μπορεί να γίνει είτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.actioncars.gr εύκολα και γρήγορα είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο +30 23740 20604 όπου εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) από την ACTION rent a car σημαίνει ταχύτητα, εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές και άψογο σέρβις, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

comments are closed .