Η ACTION Cars παρέχει ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διαθέτει μεγάλη γκάμα οχημάτων, από μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα έως άνετα και πολυτελή. Οι τιμές μας είναι πολύ συμφέρουσες, ιδιαίτερα για ενοικιάσεις μεγάλης διάρκειας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες των αυτοκινήτων στις ξεχωριστές σελίδες τους, κάνοντας κλικ πάνω στις φωτογραφίες των μοντέλων που σας ενδιαφέρουν ώστε να πετύχετε μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Thes - Θεσσαλονίκη: Ερχονται 16 νέα δρομολόγια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Αεροδρόμιο Μακεδονία

Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Ο Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» βρίσκεται 15 χλμ. νοτιοανατολικά από την πόλη της Θεσσαλονίκης στο Δήμο Θέρμης και εξυπηρετεί 3,5 ​​εκατομμύρια επιβάτες ετησίως . Παλιότερα ονομαζόταν «Κρατικός Αερολιμένας Μίκρας Θεσσαλονίκης», αλλά μετονομάστηκε το 1992 παίρνοντας το όνομα της ιστορικής γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας. Το όνομά του από την ΙΑΤΑ είναι SKG (SaloniKa Greece). Εξυπηρετεί τοπικές και διεθνείς πτήσεις σε πάνω από τριάντα χώρες. Λειτουργεί 24 ώρες ως επιβατικός και εμπορευματικός σταθμός με θέσεις στάθμευσης αεροσκαφών όλων των μεγεθών. Στο αεροδρόμιο στεγάζονται επίσης μοίρες της Πολεμικής Αεροπορίας και η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, η οποία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και διαθέτει ελαφρά αεροσκάφη προς ενοικίαση.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» SKG - Intrakat | Intrakat |

Άρχισε να λειτουργεί ως πολιτικός αερολιμένας το 1948. Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1950 τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου βελτιώθηκαν και επεκτάθηκαν και το 1965 κατασκευάστηκε το τρέχον κτίριο τερματικών και αυτό επεκτάθηκε με έναν δεύτερο όροφο που προστέθηκε το 1973 στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Ο τερματικός σταθμός επεκτάθηκε περαιτέρω στο αρχές της δεκαετίας του 1990 και πάλι στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σήμερα, ο τερματικός σταθμός έχει συνολική επιφάνεια 340.000 τετραγωνικά πόδια σε τρία επίπεδα και διαθέτει μια νέα διεθνή περιοχή αναχωρήσεων, μια νέα αίθουσα check-in, αίθουσες αναμονής και διοικητικά γραφεία για τις αεροπορικές εταιρείες.

Η ACTION Cars παρέχει ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είτε μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.actioncars.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 23740 20604. Μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές, και να πετύχετε μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

comments are closed .