Αν θέλετε να πετύχετε μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ αυτή είναι υπόθεση της ACTION rent a car. Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία της και παρουσία της στο χώρο, προσφέρει στους πελάτες της, οικονομικές λύσεις σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων κάνοντας τις διακοπές σας εύκολες, άνετες και κυρίως οικονομικές. Με ανανεωμένο στόλο οχημάτων σε όλους τους τύπους, και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές προσφέρει μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Αν έχετε βρεθεί πριν χρόνια στην Κασσάνδρα και θέλετε να ξανά ζήσετε τις εμπειρίες και να δείτε και πάλι τις ομορφιές που σας προσφέρει άνετα και οικονομικά, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ACTION rent a car για να πετύχετε μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η Χερσόνησος της Κασσάνδρας (πρώτο πόδι Χαλκιδικής) είναι το δυτικότερο άκρο της Χαλκιδικής και είναι το κοντινότερο από τις τρεις χερσονήσους στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδος στην Κασσάνδρα είναι εντυπωσιακή, καθώς ενώνεται με την Χαλκιδική με τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, το πρώτο χωριό που συναντά ο επισκέπτης. Ουσιαστικά, η χερσόνησος της Κασσάνδρας είναι νησί που χωρίζεται από τη στεριά με τη διώρυγα της Νέας Ποτίδαιας, απ’ όπου η πανοραμική θέα είτε στον Τορωναίο, είτε στον Θερμαϊκό κόλπο είναι εκπληκτική ιδιαίτερα το ηλιοβασίλεμα.

Άθυτος - Halkidiki Holidays

Το αρχαίο όνομα της Κασσάνδρας ήταν Φλέγρα, το οποίο σημαίνει τόπος φωτιάς. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η περιοχή ήταν η πατρίδα των Γιγάντων και έγινε πεδίο μάχης κατά την εποχή των γιγαντομαχιών, όταν προσπάθησαν οι γίγαντες να διώξουν τους θεούς από τον Όλυμπο. Χωρίζεται σε δύο δήμους, το δήμο Κασσάνδρας και τον δήμο Παλλήνης. Σημαντικοί καλοκαιρινοί τουριστικοί προορισμοί στην χερσόνησο της Κασσάνδρας αποτελούν επίσης η Άφυτος, η Καλλιθέα, το Πολύχρονο, το Πευκοχώρι, η Φούρκα και η περιοχή Σάνη.

Καλλιθέα - Ιστορία & Πληροφορίες - Η Χαλκιδική

Αν θέλετε να δείτε από κοντά όλες τις ομορφιές και τα αξιοθέατα που σας προσφέρει η Κασσάνδρα, άνετα και κυρίως οικονομικά, πετυχαίνοντας μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ εμπιστευτείτε την ACTION rent a car και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές. Κάντε την κράτησή σας στην ιστοσελίδα μας https://www.actioncars.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 23740 20604, και κερδίστε ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

comments are closed .