ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ σημαίνει ACTION rent a car. Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, παρέχει ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με καινούριο στόλο σε όλες τις κατηγορίες, από μικρά και οικονομικά έως μεγάλα και πολυτελή στις καλύτερες τιμές. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε και να σας λύσει όλες σας τις απορίες ώστε να κάνει τις διακοπές σας όσο το δυνατόν πιο άνετες.

Αγαπάμε Σιθωνία! Όμορφες εικόνες με παραλίες στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ από την ACTION rent a car με δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου σας σε όλη την Κασσάνδρα και σε όλη την Σιθωνία, είτε στο ξενοδοχείο σας είτε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο σας είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο θέλετε. Εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητό σας κάνοντας κλικ πάνω στις εικόνες των αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα μας, και μέσο αυτής να κάνετε την κράτησή σας ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της εταιρείας μας, όπου το εξειδικευμένο μας προσωπικό πρόθυμα θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Σάρτη στη Χαλκιδική. Χιόνι και κύμα  γίνονται... ένα (video+photos) - Dokari.gr

Εξερευνήστε την Χαλκιδική με μία ΦΘΗΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ από την ACTION rent a car και ανακαλύψτε τις ομορφιές του τόπου. Από τις πανέμορφες παραλίες με τα ζεστά και καταγάλανα νερά της, έως τις ορεινές περιοχές της στα κεντρικά του νομού, με τους παραδοσιακούς οικισμούς της και τα γραφικά χωριά της. Και φυσικά για τους λάτρεις της μοναστηριακής ζωής ιδιαίτερη αξία έχει μία επίσκεψη στο ειδυλλιακό Άγιο Όρος.

Χάρτης Νομού Χαλκιδικής - Οδικοί Χάρτες Νομών Ελλάδας | mykosmos.gr

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Χαλκιδική είναι μια μεγάλη χερσόνησος, αφού βρέχεται από το Αιγα΄ιο πέλαγος και μόνο Β.ΒΔ. είναι ενωμένη με τον κορμό της Μακεδονίας διαμέσου της περιοχής της Θεσσαλονίκης, ενώ στο νότιο τμήμα της Χαλκιδικής, σχηματίζονται οι τρεις χαρακτηριστικές χερσόνησοι, οι οποίες είναι από δυτικά προς ανατολικά: η χερσόνησος της Κασσάνδρας, η χερσόνησος της Σιθωνίας και η χερσόνησος του Άθω.

comments are closed .