Η Θεσσαλονίκη με πληθυσμό πάνω από 1 εκατ. κατοίκους, είναι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και το δεύτερο μεγαλύτερο σε όλη τη χώρα. Σύμβολο της πόλης είναι ο Λευκός Πύργος ο οποίος δεσπόζει στην παραλία και φιλοξενεί ως μουσείο θαυμάσιες συλλογές που αφορούν την βυζαντινή ιστορία της Θεσσαλονίκης.
Ιδρύθηκε το 316/5 π.Χ. από τον Μακεδόνα στρατηγό Κάσσανδρο, ο οποίος της έδωσε το όνομα της συζύγου του και ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκης και προήλθε από τη συνένωση 26 πολιχνών που βρίσκονταν γύρω από τον Θερμαϊκό κόλπο. Τον 2ο αιώνα π.Χ. η πόλη κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους και αποτέλεσε έδρα της ρωμαϊκής επαρχίας της Μακεδονίας. Εικάζεται ότι ιδρύθηκε στη θέση της αρχαίας Θέρμης, από όπου πήρε το όνομά του ο Θερμαϊκός κόλπος.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη όπου το σύγχρονο στοιχείο συνυπάρχει αρμονικά με την πλούσια ιστορία της, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μέσα από τα μουσεία, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα διάφορα μνημεία της. Η πόλη σφύζει από ζωή όλο το χρόνο, έχοντας έντονη ψυχαγωγία και ιδιαίτερη γαστρονομία. Με μια ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτή την μαγευτική πόλη!

Επιλογές κοντά στην Θεσσαλονίκη

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός για κάθε επισκέπτη. Επίσης υπάρχουν, εξαιρετικές τουριστικές περιοχές σε κοντινή απόσταση από την πόλη τις οποίες μπορείτε να εξερευνήσετε ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. Η Χαλκιδική είναι από τα πιο γνωστά και υψηλής προτιμήσεως μέρη στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την Περαία για στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα. Απέχει λιγότερο από μισή ώρα από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνη είναι ένας ακόμα πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός που βρίσκεται μόλις μια ώρα μακριά με το αυτοκίνητο από τη πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλές όμορφες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και  μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις είτε την καλοκαιρινή περίοδο είτε για ένα ταξίδι σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη για όλο το χρόνο

Μεγάλες προσφορές σας περιμένουν με την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη από την ACTION RENT A CAR. Αν προγραμματίζετε να ταξιδέψετε στην Βόρεια Ελλάδα σας προτείνουμε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη ως τον καλύτερο τρόπο για να μετακινηθείτε άνετα και με ασφάλεια στον προορισμό σας. Με τον ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μπορείτε να ταξιδέψετε σε όποιο μέρος επιθυμείτε στην Βόρεια Ελλάδα όπως για παράδειγμα για διακοπές στην Χαλκιδική, στην Κατερίνη, την Καβάλα, την Κοζάνη, της Σέρρες και γενικά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» (SKG)

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» (SKG) απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Συνδέει  την πόλη με περισσότερες από 30 χώρες στο εξωτερικό, όπως επίσης με περισσότερες από 35 πόλεις και νησιά εντός Ελλάδος με απευθείας πτήσεις. Εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για την μετακίνησή σας, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα ταξί όλο το 24ωρο καθώς και απευθείας σύνδεση με το κέντρο της πόλης μέσω της γραμμής 78 των  αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για πιο οικονομική μετακίνηση.

Παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Κατά την άφιξη σας, θα παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωπος της ACTION RENT a CAR θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είστε έτοιμος για την υπογραφή του συμβολαίου και την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.  Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη, ACTION RENT A CAR σας προσφέρει φθηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και εξερευνήστε τη πόλη

Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά αξιοθέατα και υπέροχο περιβάλλον. Με τις πολλές και καλές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη στην ACTION RENT a CAR μπορείτε να επιλέξετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επιλέξετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει όταν κάνετε αναζήτηση προσφορών χρησιμοποιώντας τα ανάλογα φίλτρα. Ταξιδεύοντας μόνοι σας, ως ζευγάρι ή με την οικογένεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό αυτοκίνητο, ένα μεσαίο οικονομικό όχημα ή ένα μεγαλύτερο οικογενειακό. Βρείτε το σωστό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη για εσάς, εύκολα με μερικά κλίκ. Επίσης μπορείτε να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και τηλεφωνικά στο +30 23740 20604 και το τμήμα κρατήσεων της ACTION RENT a CAR θα σας βοηθήσει στην κράτησή σας.

comments are closed .